Yahoo komt met eigenwijze berichten-app voor iOS

Yahoo Livetext
Yahoo gaat zich mengen in de strijd om de messenger-apps. De app presenteert zichzelf als een “live video & texting app”.

Alsof er nog niet genoeg keuze was in de lijst van berichten-apps komt Yahoo met Livetext. Een berichtendienst die eigenwijs en vernieuwend is. Zo kun je niet zomaar praten met elkaar als bijvoorbeeld Whatsapp of videobellen zoals in Skype. Nee, deze app brengt verschillende diensten samen in 1 app. Zo kun je met elkaar chatten, maar moet dit met een verplichte videoverbinding. Lekker vernieuwend, hoor ik je denken. Maar nu komt het: de videoverbinding is zonder geluid. Zo ben je verplicht om te chatten met elkaar of je moet een echte baas zijn en je gaat liplezen.

Deze nieuwe insteek van Yahoo is grappig maar of het gaat aanslaan bij het grote publiek moeten we nog maar afwachten. De app is vooralsnog alleen beschikbaar in Apple’s App Store van Hong Kong en is beschikbaar in 20 verschillende talen. Wanneer de app voor de rest van de wereld beschikbaar komt is nog niet bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *