Yahoo werkt aan een YouTube-concurrent

Auteur: , 6 Reacties
Yahoo vs YouTube

Het lijkt er steeds meer op dat Yahoo van plan is om Google na te apen. Het nieuwste wapen in de strijd tegen Google zou een eigen videoplatform moeten zijn.

In het diepste geheim zou Yahoo momenteel bezig zijn met het opzetten van een eigen videoplatform dat moet concurreren met YouTube. Om dat voor elkaar te krijgen worden momenteel al populaire Youtubers benadert met de vraag of ze over willen stappen.

Veel professionele Youtubers klagen namelijk over het feit dat ze niet genoeg verdienen met hun video’s en dat wil Yahoo anders gaan doen. Ze willen makers van video’s meer betalen.

Yahoo speelt al langer met het idee van een eigen videoplatform en ze hebben bijvoorbeeld getracht om DailyMotion over te nemen, maar dat is mislukt.

Deze video site van Yahoo zou binnen enkele maanden gelanceerd moeten worden. (via: recode.net)6 reacties

Youtube verslaan lijkt wel onmogelijk..
@mstiic: Dat lijkt mij ook maar het is altijd goed als er een alternatief is (en dat is er ook). Zoals in het artikel is te lezen betaald youtube te weinig en als yahoo meer betaald dan zou youtube eerder overwegen om meer te gaan betalen.
@MAB:
ach bij voorbaat kansloos.
Kijk één keer naar Google+. Dat zou ook de grootste worden…
@fiets: Ja dat zijn gewoon klootzakken, ze duwen het gewoon door ons strot. het staat standaard op mijn telefoon en ik heb het niet eens. plus het crasht heletijd.. wtf.
YouHoo!
Ik hoop dat het er mooier en overzichtelijker uitziet dan YouTube!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).