Yes: aan de slag met Android 7.0 op je Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7
De huidige vlaggenschepen van Samsung kunnen aan de slag met de nieuwste versie van Android.

Inmiddels is Android 7.0 Nougat beschikbaar op diverse smartphones zoals de Google Pixel en enkele Sony- en Nexus-toestellen. Eindelijk zijn nu ook bezitters van de Galaxy S7 aan de beurt. De Zuid-Koreaanse techgigant is begonnen met de wereldwijde uitrol van de update. Updaten naar 7.0 Nougat kan over-the-air.

Naast alle nieuwe features moet Nougat ook voor algehele betere performance zorgen op de Galaxy S7. Tevens zou de batterij langer mee moeten gaan op de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge met de laatste versie van Google’s mobiele besturingssysteem.

Niet alleen bezitters van het toptoestel van Samsung kunnen aan de slag met Nougat. Naast de S7 krijgen ook de Galaxy S6, Galaxy Tab S2, A3, A8 en Note 5 de update.

Nog geen reacties

      • @RubenPriest: De provider heeft wel degelijk invloed op updates. Deze moeten namelijk getest worden binnen het netwerk van de provider. Er moeten aanpassingen uitgevoerd worden ten behoeve van de requirements van de provider. Deze branded firmware wordt speciaal uitgebracht voor iedere provider die een eigen netwerk heeft. Meestal wordt de unbranded versie als eerst uitgebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *