Yes! Avengers: Infinity War naar Netflix

Yes! Avengers: Infinity War naar Netflix
Dat is een leuk kerstcadeautje.

Wat is er leuker met kerst dan op de bank ploffen en met je familie of vrienden films kijken, terwijl het koud en guur is buiten. In dat opzicht heeft Netflix goed nieuws voor je, want het Amerikaanse bedrijf heeft bekendgemaakt dat Avengers: Infinity War vanaf 1e kerstdag (25 december) op de streamingdienst te bekijken zal zijn.

Het is sowieso bijzonder nieuws, want Marvel content gaat in zijn geheel verdwijnen op Netflix. In dat opzicht zal Avengers: Infinity War één van de laatste Marvel-films zijn aan de bibliotheek van de dienst toegevoegd zullen worden. De rechten van Marvel zijn in handen van Disney en gaan exclusief verhuizen naar de eigen streamingdienst van het bedrijf in 2019.

Geniet er dus nog maar van zo lang het kan. Op dit moment is niet bekend of Avengers: Infinity War ook naar het Nederlandse aanbod komt. De aankondiging is afkomstig van de internationale tak van het bedrijf. We weten het zodra de Nederlandse tak van de streamingdienst het aanbod bekend maakt voor de volgende maand. Naar verwachting is dat over minder dan twee weken.

Lees ook: zo zie je het gehele kerstaanbod op Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *