Yes, GTA Online is live

GTA Online is live
Zin om vanmiddag een door serverproblemen geplaagd multiplayerspel te spelen? Voeg je dan bij de miljoenen andere GTA V-spelers die zojuist GTA Online hebben gedownload.

GTA Online is de naam voor het multiplayergedeelte van GTA V. Het betreft een aparte download van 59 Mb en is vanaf nu beschikbaar op Xbox Live en PlayStation Network.

GTA Online eenmaal geïnstalleerd? Mooi, en welkom in een ‘nieuwe’ spelwereld die zich verhaallijntechnisch enkele maanden voor GTA 5 afspeelt. Je kunt hier met maximaal 16 spelers een wereld vullen, en samenwerken met missies – die je overigens ook zelf kunt bouwen – of elkaar juist de hersens inslaan. Ben je meer van de eenzame sporten? Dan raden we een potje golf aan. tennissen kan ook. Wie meer van actie houdt kan zich melden voor races en deathmatches.

Naast het opbouwen van een reputatie is het de bedoeling om met missies en races zoveel mogelijk geld te verdienen. Zeiden we ‘verdienen’? Je kan de digitale valuta ook gewoon kopen. Een soort cheat, maar dan in ruil voor geld.

Serverfaal

Eerder gaf Rockstar Games al aan dat ze serverproblemen verwachten bij de lancering. Het kan dus even duren voordat je download van GTA Online werkt.

[gv data=”olEGtoYs_8A”][/gv]

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *