Yes, het vierde seizoen van Ray Donovan is onderweg

Auteur: , 2 Reacties

Zinloos geweld en actie genoeg in de eerste drie seizoenen Ray Donovan, wanneer gaat het ein-de-lijk verder?

Wie nog niet aan Ray Donovan is begonnen, die heeft een behoorlijk portie actie gemist. Het aantal doden en gewonden is bijna niet bij te houden. En het gebeurt niet ergens in een besneeuwd fantasieland, of het Witte Huis, nee het speelt zich allemaal middenin LA af. IN de wereld van de rich and famous.

Acteur Liev Schreiber speelt de fixer en probleemoplosser van de sterren. Maar in de tussentijd is hij eigenlijk vooral de problemen van zijn eigen familie aan het oplossen. Met Jon Voigt als vader, heb je ook een behoorlijke lading ellende te verwerken.

Het is nog een paar weken wachten voordat we het nieuwe seizoen te zien krijgen op HBO. Op 27 juni start de eerste aflevering. De volgende afleveringen worden de maandagen daarna online gezet. Helaas das geen binges voor Ray Donovan-fans. Of je moet het dertien weken volhouden totdat het hele seizoen beschikbaar is.2 reacties

Een van de beste series van dit moment, kijk er naar uit.

Komt het in Nederland op HBO trouwens? Dat is een aparte samenwerking, Showtime en HBO zijn in Amerika directe concurrenten en Showtime lijkt in Europa liever voor Netflix te kiezen.
@Donstil: yep, ben ook benieuwd. Het vierde seizoen is exclusief bij HBO Nederland te zien.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).