YES! Je eigen bed in Economy Class komt eraan

Auteur: , 2 Reacties
YES! Je eigen bed in Economy Class komt eraan

Nooit meer krampachtig tukken in die vervelende Economy-stoel.

We kennen allemaal de video’s van vloggers die Business Class, of luxer, over de wereld vliegen. Heerlijk genieten van ruimte, luxe en een stoel die getransformeerd kan worden tot een bed.

Helaas zit dat er voor het meerendeel van de reizigers niet in. De meeste reizigers vliegen Economy en moeten de gehele vlucht uitzitten op een krappe vliegtuigstoel. De afgelopen jaren heeft er nog maar weinig innovatie op dit gebied plaatsgevonden. Hooguit een paar centimeter extra beenruimte en that’s it.

Gelukkig is er nu eindelijk goed nieuws. De vliegtuigbouwers van Airbus gaan bedden aanbieden voor passagiers die Economy vliegen. De bedden zijn gerealiseerd in de ruimte waar de bagage wordt opgeslagen. Passagiers kunnen de bedden huren en zal als aparte dienst naast een vliegticket aangeboden worden. De omgeving is ontworpen door Zodiac Aerospace in samenwerking met Airbus.

De bedden zijn niet heel ruim. Dit heeft te maken met de hoogslaper constructie. Veel privacy heb je dus niet, maar het is beter dan niets toch? De Airbus A330 zal het eerste vliegtuig zijn met deze slaapservice. Het is de bedoeling dat de dienst in 2019 live gaat.2 reacties

Als er mensen slapen in de ruimte waar normaal de bagage wordt opgeslagen, waar wordt de bagage dan opgeslagen??
@koeberg: waar de mensen normaal zitten??

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).