YES! Microsoft komt met Age of Empires remaster in 4k

Auteur: , 1 Reactie
AOE

Maak je klaar voor epische gevechten in 4k.

Enkele jaren geleden kwam Microsoft met een opgepoetste versie van Age of Empires 2 op de proppen. De game werd uitgebracht op Steam en is tot op de dag van vandaag een zeer populaire online game met veel spelers. Fans droomden stiekem van een remake van het eerste deel van Age of Empires en Microsoft brengt deze wens in vervulling.

En het gaat nog beter worden dan je ooit had kunnen dromen. De klassieker wordt maximaal opgepoetst in 4k resolutie. Een uitgebrachte trailer laat geweldige graphics zien. Daarnaast zijn er nieuwe zoom-mogelijkheden, is de gameplay verder verbeterd en is de soundtrack opnieuw gecomponeerd.

Microsoft trolt de community door de trailer te starten met een zeer bekend geluidseffect in het Age of Empires-universum. Het is nog niet bekend wanneer de game wordt uitgebracht. Er komt eerst een closed beta. Je moet je hiervoor opgeven via de site van Age of Empires met een Xbox Live account. De remaster komt inclusief het Rise of Rome pack en Microsft brengt de game exclusief uit in de Windows Store. Het spel komt helaas niet naar Steam en je moet Windows 10 hebben om de game te kunnen spelen.1 reactie

Wololo!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).