Yolanthe Cabau in Netflix film Just Say Yes [video]

Yolanthe Cabau in Netflix film Just Say Yes

Een nieuwe Nederlandse Netflix-film komt eraan: Just Say Yes. Actrice Yolanthe Cabau speelt er de hoofdrol in.

Netflix heeft de eerste uitgebreide trailer vrijgegeven van de film Just Say Yes. Een romantische komedie waar we normaal gesproken niet echt de aandacht aangeven. Dit keer maken we een uitzondering vanwege het Nederlandse tintje aan de film. Onder andere de 35-jarige Yolanthe Cabau heeft de hoofdrol te pakken in deze titel.

Nee, van deze film hoef je geen Oscars te verwachten. En gezien het grote aantal meh’s met Netflix-films, verwachten we ook van deze titel geen wonderen. Zeker romantische komedies zijn niet de sterkste titels op Netflix.

[bbmediaclip clipID=”4149611″ playout=”apparata_yt”]

Just Say Yes verschijnt 2 april op de Amerikaanse streamingdienst. In de trailer is te zien hoe de ex van Wesley Sneijder de hoofdrol vervult. Cabau speelt de rol van Lotte, die de perfecte bruiloft wil organiseren.

Niet alleen Nederlanders, maar abonnees van Netflix over de hele wereld kunnen straks deze titel bekijken. Wat zou de internationale reactie zijn op deze Hollandse romcom?

In Just Say Yes speelt Yolanthe Cabau de rol van Lotte. Lotte droomt haar hele leven al van haar ideale bruiloft, maar haar droom spat uiteen als haar aanstaande de trouwerij onverwacht afblaast. De film is deze lente te zien op Netflix. Naast Yolanthe zijn er ook rollen weggelegd voor grote namen als Jim Bakkum, Noortje Herlaar, Nienke Plas, Tino Martin, Kim-Lian van der Meij, Josylvio, Pip Pellens en vele anderen.

Neflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *