YouTube gaat video’s in 60fps aanbieden

Battlefield Hardline in 60fps
Niet alleen Google komt deze week met wagonladingen nieuws, ook videozusje YouTube heeft een aantal vernieuwingen in de wacht staan. De videodienst heeft aangekondigd dat ze 48 en 60 frames per seconden gaan ondersteunen. Ideaal voor al die gamevideo’s.

Op de online videoconferentie VideoCon liet YouTube-ceo Susan Wojcicki weten dat ze in de komende maanden 48 en 60 fps zullen uitrollen. Om daar gebruik van te maken moet je video’s wel in minimaal 1080p bekijken. Een uitkomst voor wie geregeld gamemateriaal van de PlayStation 4 of Xbox One streamt en uploadt.

YouTube heeft daarnaast een fooienpot geïntroduceerd. Daarmee kunnen kijkers de makers van video direct een bedrag van 1 tot 500 dollar doneren aan hun favoriete contentmakers op YouTube. Ook introduceert de videosite de mogelijkheid om anderen ondertitelingen te maken voor je video, mochten ze daar behoefte aan hebben.

YouTube heeft al een aantal video’s in 60fps van onder meer Battlefield Hardline en Titanfall online gezet. Check ze hieronder!

[gv data=”T3ny9zIckP0″][/gv]
[gv data=”7SRTEXSpcyI”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *