YouTube: stop met het eten van wastabletten!

Auteur: , 2 Reacties
Tide Pods

Zelf nadenken blijft moeilijk voor sommige mensen.

Je moeder heeft je als het goed is van kleins af aan geleerd wat je wel en wat je niet in je mond kunt stoppen. Toch zijn er een hoop mensen die blijkbaar geen normale opvoeding hebben gehad, want een vreemde trend op YouTube is compleet uit de hand gelopen.

Het is zelfs zover gekomen dat YouTube de richtlijnen heeft moeten aanpassen. ‘Stop met het in je mond stoppen van wastabletten’ luidt de boodschap. Het gaat hier om de zogenaamde Tide Pod Challenge. In de VS is dit een rage, waarbij kinderen en tieners een wastablet opeten en dit filmen. Dit is bijzonder gevaarlijk. Bij het inslikken van zo’n tablet moet de persoon direct naar het ziekenhuis. De video’s van de daad werden op YouTube gedeeld.

Het is nu verboden om dergelijke video’s te uploaden. YouTube hoopt zo dat de rage in populariteit afneemt. PewDiePie maakte vorige week al een humoristische video waarin hij de hype aanhaalt.2 reacties

Dat is allemaal de schuld van de opvoeding. Van moeders moest ik altijd mijn mond spoelen met zeep als ik weer een vies woord had gezegd.
First world problems.. serieus.. *SMH*

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).