YouTuber bijna dood na achterlijke stunt

Auteur: , 3 Reacties
Alles voor de views

"Ik waardeer het leven nu zo veel meer."

Aaah, het internet… Een broedplaats van kennis, innovativiteit en natuurlijk gestoorde stunts. Het verdienen van geld met gekke stunts is niets nieuws, maar de jongens van YouTube-kanaal TGFbro heroverwegen hopelijk hun levensbeslissingen na de onderstaande actie. Een van de grappenmakers stopte namelijk zijn hoofd in een met cement gevulde magnetron. Wat kan er nou mis gaan?

In eerste instantie was er niks aan de hand, want de grappenmaker had naast een plastic zak over zijn hoofd ook een plastic buis in zijn mond voor lucht. Wanneer het cement daarentegen begint op te drogen, blijkt dat ademen moeilijker wordt en ja… die magnetron wordt op een gegeven moment zwaar. Zijn maat probeert tevergeefs nog het beton weg te hakken, waarna dan toch maar wordt besloten om de hulpdiensten te bellen.

Vijf mannen, zowel paramedici als brandweermannen, helpen de jongen uiteindelijk uit zijn ongemakkelijk zware zelfgemaakte hoed. Naast een hoop gratis publiciteit krijgen de jongens hopelijk een flinke rekening van de hulpdiensten en hey, misschien raakt Daft Punk wel geïnspireerd door de onconventionele hoofddeksel.

Als je dan al gekke stunts gaat uitvoeren, doe het dan in elk geval op een veilige manier. Wat dacht je bijvoorbeeld van TheBackyardScientist, die een waterpistool maakte die vloeibaar metaal schiet? Of kijk naar Colin Furze, die geen hoed van een magnetron maakte, maar een volledig werkende console.

Foto @RomellHenry3 reacties

Ik had ze nou van te voren geen één manier kunnen vertellen waarop dit fout zou kunnen gaan…
MicrowaveHead!
Het resultaat wanneer broer en zus een kindje krijgen…..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).