Yup, dit is ‘m. De lelijkste notch ever

Auteur: , 6 Reacties
Bleeeehhh

Dit merk snapt er de ballen niet van...

De notch is het laatste jaar de smartphone-community aan het verdelen. De een vindt het een elegante oplossing voor een probleem dat uiteindelijk verholpen moet worden, de ander gaat nog liever op een cactus zitten dan dat hij een smartphone met een notch aanschaft. Ik krijgt die neigingen overigens ook als ik het bovenstaande model zie.

Het zou gaan om een nog niet aangekondigde Asus smartphone; de gelekte afbeeldingen tonen naar verluidt een prototype, wat goed nieuws is voor de Taiwanese elektronicagigant. Ze hebben namelijk nog tijd om het gedrocht in het vuur te gooien. Oh, en alles wat met de ontwikkeling en bouw van het toestel te maken heeft in batterijzuur oplossen.

We hebben het hier over de ZenFone 6, een aankomend model van de fabrikant die vooral bekend staat vanwege hun laptops en andere computer-hardware (met een uitstap naar deze stevige gaming phone). Op basis van de bovenstaande afbeelding zou ik voorstellen om ook lekker bij die elektronica-markten te blijven, want kom op, zo’n notch?!

Okay, het is een opvallend kleine notch, wat voor velen een plusplunt is, maar waarom niet in het midden? Serieus, je kunt je toestel wel ZenFone noemen, maar niemand wordt zen van een misplaatst regendruppeltje in de rechterhelft van het scherm.

Als je nog niet bent opgestaan om al je Asus-producten middels een satanisch ritueel naar de eeuwige vuren van de hel te verbannen, zijn hier nog wat toekomstige specs. Het toestel krijgt een triple-camera-setup in de linker bovenhoek (aan de achterkant) terwijl de vingerafdrukscanner in het midden van de achterkant geplaatst wordt. Voorheen waren ZenFone’s best wel krachtig, dus wie weet zijn deze snufjes een indicatie dat Asus met een high-end toestel komt.

Zo, nu even kotsen…

Foto via Slashleaks6 reacties

Nee, het is een andere notch, niet perse mooier of lelijker.
Smaak verschilt.
Weg met die dingen, dan hoeven we er niet meer over te vechten.
Zenfone’s staan vooral bekend als ‘net-niet’ telefoons. Met ook nog eens een bedenkelijke reputatie als het aankomt op de eigen Android rom: bloated, weinig verfijnd en matig gesupport.

Asus moet vooral doen waar ze wel goed in zijn: het produceren van laptops en videokaarten.
Nee, lelijkste Notch heeft de Pixel 3 nog steeds. Mega groot en ook nog een kin.

Dit is een verfijnde Notch alleen niet centraal geplaatst en dat veroorzaakt wrijving bij met name de autisten.
@turbobrick: Mijn OCD zorgt toch net voor wat extra kriebels bij deze notch, maar je hebt helemaal gelijk, die van de Pixel 3 is ook om te kotsen
De mooiste is het niet maar zeker niet de lelijkste. Vind alles wat groter is lelijker
Altijd weer van die foto’s waar de onderrand niet te zien. Waarschijnlijk omdat die weer breder is dan de overige schermranden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).