Zandhappen in Mercedes X-klasse doe je met The Crew 2

X-klasse
De pickup komt (voorlopig) exclusief naar de nieuwe racegame van Ubisoft.

Hou je er niet van om vieze nagels te krijgen, dan kun je altijd nog digitaal zandhappen in The Crew 2. De nieuwe game van Ubisoft ligt over een maandje in de winkels, maar voor het zover is zal er eerst nog een closed beta plaatsvinden.

De nieuwe X-klasse maakt zijn opwachting in de game en heeft een prominente rol in de missie Rally Raid. Wanneer gamers erin slagen de missie succesvol af te ronden, dan mogen ze de X-klasse houden. De pickup is tevens speelbaar in de aanstaande closed beta. Mercedes gaat via sociale media 500 codes weggeven die toegang geven tot deze proefversie van het spel. De codes zijn in te wisselen op het PlayStation Network, Xbox Live of Uplay op de PC.

Naast de X-klasse zullen er nog meer modellen van Mercedes speelbaar zijn in de game. Zo komen onder meer de 300 SLR Uhlenhaut Coupé (1955), C63 AMG Black Series, de AMG GT en de GLC Coupé naar The Crew 2.

De closed beta loopt van 31 mei tot en met 4 juni. De release van The Crew 2 is op 29 juni voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Met dank aan Thomas voor de tip!

11 reacties

 1. Succes komende 4 weken, want de lijst is wel wat langer. Eindelijk weer een game die in de buurt gaat komen van Tdu2 hoop ik. Als je door de besturing en de onnodige vlammen van de NOS uit de uitlaten heen kunt kijken, ga je genietenZ

   • @fendercd60: Die zitten er in! Je kunt er alleen geen fuk mee. Korte eerste indruk: Lekker kopen, alles wat echt slecht was in deel 1 is min of meer verholpen. De map is wel heel erg hetzelfde, maar voelt wat volwassener aan. Er is meer sfeer op straat en het weersysteem lijkt ook wat toe te voegen. Auto’s voelen wat echter aan en met name het geluid van het schakelen en je motor is wat beter. Vliegen en varen zijn de aankoop opzich al waard, want dat overtreft mijn verwachting met mijlen!

  • @fmgarcia: Ah ja TDU en TDU2 waren top ja. Al kwam de laatste Forza Horizon wel heel dichtbij (en reed het beter).

   Morgen de Closed beta even uitproberen. Heb de eerste Crew gelaten maar misschien pak ik deze wel even mee.

   • @Donstil: Zou het gewoon doen bij deze. Forza horizon valt precies tussen wal en het schip bij mij. Voor puur racen pak ik PC2 of Assetto wel. Cruisen kan Forza niet op tegen de Crew. Zeker met de nieuwe film/photo mode zal het voor echt autofielen Mekka zijn. Verwacht alleen nog steeds geen fijne besturing. Zelfs met stuurtje is het nog niet goed genoeg. Maar dat is Horizon ook niet.

   • @vandijkbv: is in 2016 overgenomen door een andere toko en sindsdien is er niks meer van vernomen.
    Jammer maar helaas.

    het probleem met Forza Horizon 3 is eigenlijk dat je na 3 uurtjes spelen al een dermate imposante garage hebt dat het racen niet heel veel meer lijkt op te leveren. progressie is wat moeilijk bij te houden. Bij TDU2 was het gewoon tof dat je enorm aan het grinden was voor die ene droomauto, er toch steeds even omheen kon lopen in de dealership, proefritje maken. tot je het geld had hem te kopen. en verlieft werd op een andere auto.

    forza 3=slecht gebruik van “bezit van de zaak is eind van het vermaak”.
    TDU 2=goed gebruik van “bezit van de zaak is eind van het vermaak”.

 2. Deel 1 was leuk als je door de beperkingen heen kon kijken. Helaas werden dat mettertijd (en door de rivalen zoals Forza Horizon) heel veel beperkingen zoals gedateerde graphics en handlingsysteem, waardeloze auto lijst en om nieuwe auto’s te krijgen moest je DLC-packs kopen, en de storyline was ook weinig uitdagend.

  De storyline van TC2 heeft nog niet echt bijzondere dingen opgeleverd in wat ik tot dusver heb gezien. Maar de graphics lijken een stuk beter, handling weet ik niet (kan ik morgen uitproberen), en de autolijst lijkt mij prima, gezien de toevoeging van vele nieuwe supercars, auto’s zoals deze X-Klasse doen me weinig maar goed, primeurs zijn primeurs. Ik ben serieus benieuwd.

  Moet ik zeggen dat ik ook benieuwd was naar NFS Payback en die viel mij nogal tegen. Maar goed, de Beta Test geeft hopelijk de doorslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *