Zeeman gaat viral met trouwjurk voor 30 euro

Zeeman
Zeeman wint het internet door met een ludieke actie te komen.

De kledingketen kwam vanmorgen met een bijzonder kledingstuk in het assortiment. Een trouwjurk. Voor 30 euro. De jurk ziet er redelijk fraai uit en is nu al uitverkocht. De eerste 1500 exemplaren gaan zo spoedig mogelijk richting de klanten, meldt een woordvoerder van Zeeman tegenover De Telegraaf.

Mensen proberen mee te liften op de Nederlandse viral. Op advertentiesite Marktplaats staan de eerste jurken al online, waar overigens gretig op geboden wordt. In hoeverre je de biedingen serieus moet nemen weet ik niet, maar Zeeman heeft met deze stunt een flinke hit te pakken. Wie er ook eentje wil scoren: niet getreurd. Zodra een nieuwe lading trouwjurken op voorraad is bij de kledingketen kun je deze gewoon weer bestellen in de webshop.

[gv data=”a3q0YscPT0Q”][/gv]

3 reacties

  1. Hoewel ik niet geïnteresseerd ben in een trouwjurk baal ik toch wel van dat, mensen tegenwoordig massaal aan scalping doen (met name met concertkaartjes dus) en het dus voor mensen die dit echt graag willen onnodig op kosten jagen.

    • @turbobrick: Reken er maar op dat ze dikke winst op die jurk maken hoor. Gok dat ie inkoop verscheept en wel ongeveer 10, heel misschien 15 euro zal doen. Ga eens op Alibaba kijken wat voor kleding je direct uit china kan bestellen en voor welke prijzen. Je schrikt je een ongeluk (en het is echt niet slechter als wat er hier gemiddeld in de C&A of Zeeman hangt. Je wordt hier gewoon half opgelicht door de gemiddelde winkel)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *