Zelfs banken gaan nu handelen in Bitcoins

Auteur: , 2 Reacties
Bitcoin

Wie denkt dat de Bitcoin slecht is voor banken heeft het mis.

Goldman is een van de grootste banken ter wereld, maar ook deze gigant voelt de druk van nieuwe virtuele munten. Dan kun je achterover leunen en je lot afwachten, of je kan kijken of je ook van cryptocurrencies kunt profiteren. Goldman valt in de laatste categorie, want volgens Bloomberg gaan ook zij in Bitcoin handelen.

De bank zou een speciale afdeling op willen zetten, zodat in juni 2018 de handel van start kan gaan. Goldman zou zo tegemoet willen komen aan klanten, die wel digitale munten willen kopen, maar de aan- en verkoop liever uitbesteden. Het is voor deze groep te hopen dat Bitcoin dan nog steeds de belangrijkste digitale valuta is, want andere coins zoals Bitcoin Cash krijgen steeds meer aanhang.

De laatste dagen zakt de koers van de Bitcoin in. De munt leek de grens van 20.000 dollar met gemak te passeren, maar afgelopen uren is de waarde flink gedaald naar ongeveer 13.00 dollar.2 reacties

Bitcoin wordt vaak gezegd terwijl cryptocurrencies bedoeld wordt heb ik het idee.
Een extra 0 vergeten? = 13.000 dollar

“De laatste dagen zakt de koers van de Bitcoin in. De munt leek de grens van 20.000 dollar met gemak te passeren, maar afgelopen uren is de waarde flink gedaald naar ongeveer 13.00 dollar.”

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).