Zelfs je ring kan voortaan je berichten lezen

MOTA SmartRing enorm succes op Indiegogo
Ben je nog niet helemaal kapot van de smartwatches of vind je ze niet mooi genoeg? Dan is de MOTA smartring misschien wel iets voor jou.

De smartring van MOTA heeft via Indiegogo inmiddels al meer dan 100.000 dollar opgehaald, dus de behoefte is er in ieder geval. De ring bestaat uit een gebogen OLED-touchscreen, waar al je notificaties op binnen komen. Er valt het een en ander te zeggen over zo’n klein scherm, maar toch blijkt de ring, die 100 dollar gaat kosten, enorm populair te zijn.

Daarnaast is het ook mogelijk om het gehele bericht op het scherm te openen en kan je er doorheen bladeren om het te lezen. Via Bluetooth maakt de ring verbinding met je smartphone en op die manier kunnen Android– en iOS-users gebruik maken van de ring. Wat wel handig is: je kan zelf bepalen welke notificaties de ring moet doorsturen. Zo kan je bijvoorbeeld alleen urgente meldingen van bepaalde personen laten doorsturen of drukke contacten uitschakelen.

De MOTA heeft zijn streefbedrag op Indiegogo inmiddels gehaald, dus de ring zal vanaf april 2015 leverbaar zijn.

[gv data=”q5UbWcLmFn4″][/gv]

Eén reactie

  1. Dit is echt bijna zo’n punt in de vordering van technologie waarbij je zegt van, ja hier gaat het wel echt veel te ver. Wat een belachelijke onzin joh zo’n ring! Wat voor moeite is het om gewoon je telefoon uit je zak te halen? En dan dat er nog gewoon 100.000 dollar voor is opgehaald ook! Waar gaat het heen joh!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *