Zelfstrikkende Nike-schoen wil niet meer strikken

Zelfstrikkende Nike-schoen wil niet meer strikken
Zit je dan met je goede gedrag.

Het is natuurlijk ontzettend gaaf om de nieuwe zelfstrikkende sneakers van Nike te hebben. De kans is groot dat je vrienden of familie in elk geval niet dezelfde schoenen hebben. Nu blijkt echter dat er problemen zijn rondom de Adapt BB-sneakers van Nike.

Er zijn klachten dat de schoenen vast kunnen lopen. De ene schoen zou niet meer kunnen communiceren met de andere schoen met een error tot gevolg. Op het internet en in de Google Play Store hebben gebruikers geklaagd over problemen met de zelfstrikende sneakers.

Zo klagen sommigen dat de software van de schoenen soms vastlopen. Zelfs de knoppen op de schoenen zelf zouden niet meer reageren op input. Het issue heeft mogelijk te maken met een foute communicatie tussen de app en de schoen. Dit heeft te maken met de firmware. Het kan zo zijn dat de schoen op oudere software draait, terwijl de app voorzien is van de laatste versie. De schoenen kunnen dan niet meer goed communiceren met elkaar en de app op je smartphone.

Voor nu komt het probleem enkel voor op de Android-versie van de app. Nike heeft nog niet gereageerd op het euvel. Een harde reset lijkt voorlopig de enige oplossing. (via The Verge)

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *