Zes bieropeners die meer doen dan een biertje openen

Multifunctionele-Bieropener
Een bieropener op zak hebben, is nooit verkeerd. Met deze zes creatieve manieren om er eentje te verwerken in alledaagse voorwerpen, zie je er bovendien niet uit als een alcoholist.

06. Reef Fanning Sandal
Bieropener
Deze op het eerste gezicht onschuldige sandalen verbergen een handige extra functie: in de zool zit namelijk een bieropener verwerkt, waarmee je in een voetomdraai de kroonkurk van een fles afhaalt. Kijk wel uit waar je allemaal inloopt met de sandalen, zodat je een nare bijsmaak voorkomt. Bestel je opener-sandaal via deze link.

05. Guiness Bottle Opener Cap
Bieropener
Oké, subtiel is hij misschien niet, maar met deze Guiness pet op je hoofd is een flessenopener altijd binnen handbereik. Als je op een feestje snel vrienden wilt maken, is deze multifunctionele pet een handig hulpmiddel. Er zijn verschillende modellen te bestellen, die je allemaal via deze link kunt bekijken.

04. William Painter Sunglasses
Multifunctionele-Bieropener
In de zomer dragen we al een zonnebril, dus waarom zouden we daar niet wat extra functionaliteit aan toevoegen? Deze bril is gemaakt van titanium, zodat hij niet na een hardnekkig bierdopje krom trekt. In de poot van de bril zit de opener verwerkt, zodat hij niet in de weg zit. Subtiel en handig als de winter weer voorbij is. Bestel alvast je exemplaar hier voor 165 dollar.

03. Trekstor
Trekstor
Naast een bieropener kan een USB-stick ook altijd van pas komen. Helemaal niet zo’n gek idee dus om deze twee met elkaar te combineren tot één ultiem hulpmiddel: de Trekstor. Aan de ene kant zit een USB-stick, terwijl je met de andere kant met gemak een biertje open kunt trekken. De Trekstor is op het moment uitverkocht, maar normaal gesproken via deze link te koop.

02. Opena
Bieropener
Je smartphone zit altijd al in je broekzak, dus een bieropener in deze case verwerken betekent automatisch dat je er altijd eentje op zak hebt. De case past om de iPhone 5, 5S, 4 en 4S. De opener schuif je uit de case, zodat je telefoon uit de gevarenzone gehouden wordt als er een flesje open gaat. De Opena is via deze link te bestellen.

01. Beer Belt Bottle Opener
Bieropener
Er zijn altijd mensen die flessen met de gesp van hun riem of de hoek van een tafel kunnen openen. Als je ze voor de verandering eens te slim af wilt zijn kun je deze riem omdoen, en open je een biertje zonder het gevaar te lopen dat je de gesp van je riem naar de vernieling helpt. Bestel hem hier.

Toch meer een wijnliefhebber? Bekijk dan ons lijstje met de vijf slimste kurkentrekkers.

5 reacties

  1. Beetje kerel is inventief en maakt zn biertje open met alles wat voorhanden is: Aansteker, vork, balpen, schoen, zakdoek, huisdier, fruit, kamerplant, mogelijkheden zat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *