Zet deze Sharp 8k TV in je huiskamer voor bijna 12.000 euro

Auteur: , Geen reacties
Sharp

Haarscherpe beeldkwaliteit. Met een pittig prijskaartje.

De Sharp LV-70X500E is al even verkrijgbaar in thuismarkt Azië, maar komt nu ook eindelijk naar Europa. De 70-inch TV komt met 8k kwaliteit en dat is op dit moment zo’n beetje de meest geavanceerde technologie voor in de woonkamer.

Het nieuwste van het nieuwste in huis hebben kost nu eenmaal veel geld. In Europa kost de 8k televisie dan ook 11.199 euro. Het feit dat de tv, met een resolutie van 7.680 x 4.320 pixels, nu pas op de markt komt is opvallend. De lancering liep hiermee een maand vertraging op.

In China is de televisie al sinds oktober 2017 verkrijgbaar. In december volgde Japan, in februari Taiwan en nu zijn dus eindelijk Europa en Rusland aan de beurt. De 8k HDR tv van Sharp komt met 4 HDMI-ingangen en kan USB videocontent in 4k en foto’s in 8k tonen.

Is de televisie een goede aankoop? Ja, voor de liefhebber die content in de allerhoogste kwaliteit wenst. Nee, voor de gemiddelde consument met een gevulde portefeuille. Veel diensten zijn recent overgestapt naar 4k, maar 8k is nog voor velen een stapje te ver. Vanwege het magere aanbod zul je nu nog weinig plezier beleven aan 8k. Dat is over vijf jaar ongetwijfeld anders. Weet echter dat de prijskaartjes dan ook een stukje vriendelijker zullen zijn.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).