Zet je favoriete kopje koffie voortaan met je smartphone

Arist maakt jouw favoriete kopje koffie dankzij app
Koffieliefhebbers opgelet! Dit nieuwe Kickstarter-project van Arist is de ultieme droom wanneer jij niet zonder je dagelijkse shot caffeïne kan.

Het bedrijf komt namelijk met een koffiezet-apparaat en niet zo maar eentje. Je kunt ‘m via de bijbehorende app namelijk volledig via je smartphone bedienen. Daarnaast zorgt de applicatie ervoor dat het koffiezetapparaat je mok herkent en dus weet hoeveel koffie je wilt en ook welke soort koffie je het liefst uit die mok drinkt.

Daar blijft het niet bij, want je kunt jouw koffie tot in details naar wens aanpassen. De app biedt je bijvoorbeeld de mogelijkheid om de bonensoort, grofheid en de sterkte van je koffie te bepalen. Daarnaast stel je ook zelf in hoe heet het water moet zijn of hoeveel water er gebruikt moet worden, zodat je echt een optimaal kopje koffie krijgt.

Nieuw kickstarter project maakt koffiezetten leuker en makkelijker

3 reacties

  1. Ik heb verrassend weinig vertrouwen in een koffie apparaat van $350 met zogenaamd zoveel opties. Ter vergelijking, mijn espresso apparaat met 1 bonenbak (dus maar 1 soort per keer) koste €499,00. Maar misschien heb ik het fout. Feit blijft dat ik kickstarter geld voor gebakken lucht vind.

    • @azenomei: daarentegen zou het wel ‘revolutionair’ zijn, maar ik verwacht er zelf ook weinig van. Wat zijn de garanties als je een dergelijk project backed? Die draadloze in ear dopjes lijken me ook wel leuk, maar kijk liever de kat uit de boom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *