Zet je wekker maar: Apple Watch vrijdag om 7.01u te koop

Apple Watch vanaf vrijdag 7.01 uur te koop
Mocht je niet kunnen wachten op de Nederlandse lancering van de Apple Watch, dan hebben we goed nieuws: het tijdstip van de verkoopstart is bekend gemaakt.

In de online Apple Store is namelijk te zien dat je het slimme horloge vrijdag 17 juli vanaf 7.01 uur kunt bestellen. Inderdaad: je zult er op tijd voor moeten opstaan om de Apple Watch als een van de eerste Nederlanders op de kop te tikken. Je kunt het horloge via de website van Apple bestellen of klaar laten leggen in een van de fysieke winkels, zoals de Apple Store in Amsterdam.

Houd er wel rekening mee dat de Apple Watch in ons land een klein beetje duurder is dan in andere landen. Het goedkoopste model kost je hier namelijk 429 euro. Het zou kunnen dat het bedrijf een goede reden heeft voor de hogere verkoopprijs, maar het zou ook zomaar kunnen dat Tim Cook & Co de schoorsteen nog wat harder willen laten roken.

6 reacties

  1. Hier is de BTW 21% en in Duitsland nog steeds 19% als ik me niet vergis. Ik gok dat daar het prijsverschil vandaan komt 😉

    Maar nee. Ik vond mijn Moto 360 voor 150 euro eigenlijk goed geprijsd voor de functionaliteiten die zo’n smartwatch nu heeft. Het is een leuk hebbeding voor die prijs. Voor 429 euro zou ik toch heel wat meer verwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *