Zet jezelf voor lul met iPhone-vriendelijke WTFjeans

WTFJeans
Ook zo’n last van een iPhone in je broek? WTFjeans to the rescue.

Vier jaar geleden lanceerde de Kroaatse startup WTFJeans een speciale broek voor iPhones, inmiddels is het tijd voor v3. Deze verbeterde versie biedt nog meer gemak voor iPhone eigenaren, al ziet de drager er nog steeds uit als een malloot.

De zakken in de spijkerbroek zijn geschikt voor de iPhone 4, 4S, 5 en 5S. Tevens wordt de betreffende telefoon schoongemaakt als je ‘m uit je zak trekt. De grootste verbetering is echter dat er nu een nano-laagje over de broek zit, die beschermt tegen regen, gemorste drankjes, etc.

Op zich een goed en leuk idee, nu alleen nog een kledingmerk vinden die een beter design kan bieden.

6 reacties

  1. Ik heb nooit gesnapt dat spijkerbroeken niet genoeg ruimte bieden voor dingen als een telefoon en portemonnee enzo. Ik was altijd uren bezig een goede spijkerbroek te vinden waar ik alles in kwijt kon en ook nog eens goed zat. Daarom draag ik tegenwoordig alleen nog maar werk en outdoor broeken, meer en grotere zakken, vaak snel droog of water afstotend en ze zitten nog beter ook.

    • @robert110: Je loopt alleen totaal voor lul , met je afrits broek 😉
      Ik begrijp het probleem niet ik heb geen broek waar mijn iphone niet in past , in een pantalon vind ik vaak wel wat link maar dan doe je hem in je jasje.(zelfde geld voor je portemonnee) het schoonmaken is leuk maar of dat nou de moeite waard is ik vraag het me af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *