Zeven handige iPhone 6 camera-accessoires

Auteur: , 1 Reactie
iPhone-6-Camera-accessoires

De camera van de iPhone 6 is weer een stuk beter dan die van zijn voorganger, maar met een beetje hulp worden je foto's nog beter.

De website Mashable zocht de volgende hulpmiddelen uit die allemaal werken met de iPhone 6. Van vernuftige statieven tot een extra flits, zo wordt je een professionele fotograaf met je smartphone.

07. GripTight GorillaPod Stand XL
iPhone-6-Camera-accessoires
Zoals je aan de afbeelding kunt zien, is deze tripod vooral handig omdat je hem overal aan kunt bevestigen. Fotograferen vanuit verschillende (onmogelijke) hoeken wordt zo een stuk simpeler, en je kunt hem makkelijk opvouwen en meenemen in je rugzak.

06. EEEKIT 5-in-1-Kit
iPhone-6-Camera-accessoires
Het Zwitserse zakmes van de telefoonaccessoires. Zo zit er een statief in het hoesje verborgen, en kun je voor betere foto’s een klein statief uitklappen en op afstand een plaatje schieten met de Bluetooth-afstandsbediening.

05. Easy-Macro Lens Band
iPhone-6-Camera-accessoires
Is de zoomfunctie van de iPhone 6 nog niet genoeg voor je? Dan kun je deze microscoop uit een printer overwegen, of dit blauwe bandje om je telefoon binden die tot 4 keer scherper inzoomt. Op zoek naar een 8x zoom? Dan kun je gewoon nog een Lens Band over de andere heen doen.

04. Luxi For All
iPhone-6-Camera-accessoires
Voor de echte professionals is deze lichtmeter gemaakt. Door het bolletje voor je facecamera te houden, meet hij hoeveel licht er in de ruimte aanwezig is, zodat jij daar je foto’s op aan kunt passen. Misschien niet voor de hobby-fotograaf, maar handig voor pro’s.

03. Camalapse Mobile
iPhone-6-Camera-accessoires
Als je niet vies bent van een toffe hyperlapse, dan kun je eigenlijk niet zonder een Camalapse Mobile. Dit statief draait automatisch 360 graden in een uur, zodat je geen bewegende shots meer hebt en je rustig iets anders kunt gaan doen terwijl je iPhone en het statief het werk doen.

02. Pocket Spotlight
iPhone-6-Camera-accessoires
Deze kleine extra flitser stop je zo bovenin je telefoon en heeft geen batterijen nodig. Laad hem gewoon op via een USB-kabeltje en voorzie je camera van wat extra flitskracht.

01. Olloclip Lens
iPhone-6-Camera-accessoires
Heb je geen hulpmiddelen nodig, maar ben je gewoon op zoek naar een betere lens voor je iPhone 6? Dan kan de Olloclip uitkomst bieden. In november brengt het bedrijf een speciale versie voor de iPhone en 6 Plus uit, die compact en licht is om te gebruiken, bovenstaande foto is dan ook de 5S-versie. De lens clip je gemakkelijk over de bestaande cameralens heen, zodat je meteen van scherpere, betere foto’s kunt genieten.1 reactie

Prachtig dat er in de tweede afbeelding een Samsung staat afgebeeld :’)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).