Zie hier, de nieuwe Xbox Series X

Zie hier, de nieuwe Xbox Series X

Zie hier, de nieuwe Xbox Series X
Microsoft

En wel een met een speciaal kleurtje. Deze nieuwe Xbox Series X volgt, zoals je wellicht kunt zien, een thema.

De Xbox. Het is een zwarte videogameconsole, met agressief vierkante randen. Het ontwerp doet denken aan ‘serieuze videogames’ om zware spellen mee te spelen. Daar komt nu verandering in met deze nieuwe Xbox Series X.

Nieuwe Xbox Series X

Ja, het heeft wel een andere sfeer. En natuurlijk, dit zal niet een massa geproduceerde versie worden. Deze nieuwe, felgekleurde Xbox Series X-consoles en bijpassende controllers gaan samen met de zojuist uitgebrachte Nickelodeon All-Star Brawl, die een multiplayer-strijd in Smash Bros.-stijl lijkt te zijn tussen iconische personages uit de franchise, waaronder Spongebob Squarepants, de Teenage Mutant Ninja Schildpadden en ga zo maar door.

Microsoft

Beperkte oplage

Er komen er (gelukkig?) niet heel veel. Dit is vaak het geval met consoles in beperkte oplage van Microsoft. Deze zijn niet te koop. Ben je helemaal gek op Spongebob en wil je deze console hebben met de bolle ogen die je aanstaren vanaf de aangepaste controller? Dan moet je meedoen en een sweepstake winnen door een tweet te retweeten vanaf het officiële Xbox-account. De wedstrijd loopt tot 24 oktober.

De Xbox heeft van origine een vierkant design en een perfect platte onderkant. Hierdoor zijn er maar  maar weinig personages die beter bij het formaat passen dan Spongebob. Er ontbreken alleen nog wat beentjes onder de console om het geheel af te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *