Zie Microsofts’ Project Spartan browser in actie [video]

Project-Spartan-Preview
Een van de meest interessante onderdelen van Windows 10 is ongetwijfeld Project Spartan, de nieuwe browser van Microsoft die Internet Explorer van de troon stoot. In deze uitgebreide previewvideo krijgen we eindelijk wat meer informatie.

Bij de Spartan browser is er een hoofdrol weggelegd voor een licht design, dat veilig en snel werkt. Efficiënt navigeren moet met de hulp van Microsofts’ spraakrobot Cortana gemakkelijk gaan.

Cortana als hulpje
Cortana helpt je ook op andere manieren, bijvoorbeeld als je een website van een restaurant bezoekt. Haar blauwe cirkelicoontje zal soms op en neer bewegen, om te laten zien dat ze meer relevante informatie voor je heeft.

In het geval van het restaurant opent zich dan een klein venster, waarin je de locatie, openingstijden, reviews en meer laat zien. Zoals het er nu uitziet wordt Cortana een enorm handige virtuele hulp, die na wat oefening het gemakkelijker moet maken om snel de juiste informatie te vinden.

Preview
In onderstaande video van WinBeta kunnen we zien hoe een dagelijkse browsersessie in Spartan eruit kan zien. Tegen het einde van de maand moet Spartan een onderdeel worden van de nieuwe Windows 10 preview, dus verwacht rond die tijd nog meer nieuwe info over deze interessante browser.

[gv data=”Fj9QAMVmdbM”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *