Zien we april volgend jaar de Surface Phone?

Surface Phone
De nieuwste smartphone van Microsoft zou dan op de markt verschijnen.

Dat meldt Windows Central, op basis van interne documenten. Diezelfde maand moet er ook een update komen voor Redstone 2, die vooral voordelen voor mobiele apparaten zou bieden.

De focus zou voor deze smartphone liggen op veiligheid en productiviteit, met dank aan de win win32-apps en Continuum. De Surface Phone zou dan een alternatief voor je laptop of desktop moeten zijn, zo is de bedoeling.

De Surface Phone gaat mogelijk een einde maken aan de niet heel succesvolle Lumia-reeks. Windows Central meldt dat Microsoft de toestellen, waarvan de daling in de verkoop doorzet, als teleurstellingen ziet. Dit jaar zijn Windows Phones voor Microsoft dan ook geen focus, ´maar mogelijk ligt dat in 2017 anders´, aldus Microsoft. Met mobiele versies van Windows 10 is het voorlopig nog niet afgelopen, zo blijkt uit de interne mail waar Windows Central aan refereert. Wat Microsoft dan precies voor plannen heeft met mobiele Windows 10 is echter nog niet duidelijk.

Eén reactie

  1. Het zit niet zo slecht in elkaar maar de WP10 zit nog vol met fouten, fouten die eigenlijk niet meer mogen.. Tel hierbij het ontbreken van veel belangrijke apps (Snapchat voorop) en je weet waarom Microsoft faalt. Ik ben trouwe Nokia aanhanger maar zal toch met spijt overstappen naar iets anders, jammer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *