Ziesel: ga offroad in een luie stoel

Auteur: , 5 Reacties

We weten niet precies waarom het bestaat, we weten wel dat het fantastisch is dát het bestaat. De Ziesel is vanaf nu de beste manier om je door onherbergzaam terrein te begeven.

Het gebrek aan comfortabele stoelen met rupsbanden was niet alleen ons een doorn in het oog, het Oostenrijkse Mattro Mobility Revolutions vond het gebrek aan offroadzetels eveneens onaanvaardbaar. Ze bedachten daarom de Ziesel. Een stalen buizenframe met een stoel met vierpuntsgordel, gemonteerd op twee rupsbanden. Je bestuurd hem met een joystickje.

Ziesel

De aandrijving wordt verzorgd door twee elektromotoren, gezamenlijk goed voor 12 pk en een koppel van meer dan 500 Newtonmeter. De elektromotoren worden gevoed door een 6kWh (verwarmd) accupakket. De topsnelheid ligt, mits het terrein niet al te heuvelachtig is, op 35 km/u. Over de actieradius hebben ze geen eenduidig antwoord. Dat verschilt immers per terrein en werktemperatuur. Maar op een vlakke ondergrond zou het op acht tot tien uur gebruik liggen.

De prijs voor de met hout afgewerkte luie stoel begint bij €21.710. Configureren kan hier. Een video vind je daar.5 reacties

zo nutteloos is deze gemotoriseerde stoel dus niet …
volgens mij hebben behoorlijk wat mensen met een serieuze handicap hier al een hoop plezier aan gehad !

buiten dat, een gaaf stukje speelgoed!
vet ding, lekker nutteloos maar leuke spielerei op wintersport zou ik zeggen. beetje duur dat wel.
Nu nog een dikke diesel in de ziesel, en ik ben verkocht.
Leuke apparaat zeg! t lijkt me erg leuk om te hebben. Gewoon omdat het kan.
De stoel moet nog iets comfortabeler. Verstelbaar ook.. Een Stressless ofzo, elektrisch verstelbaar ook. Dan wil ik er een voor in de woonkamer. Handig naar de keuken rijden voor een lekker koud pilsje.

Ah ja, een gekoelde / verwarmde bekerhouder moet er dus ook nog op

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).