Ziet de nieuwe iPhone SE het levenslicht in maart 2018?

Auteur: , 4 Reacties
iPhone SE

Apple heeft een opvolger voor de iPhone SE in de pijplijn zitten. De aankondiging laat nog heel even op zich wachten.

Volgens berichten van China Economic News Service zou alles erop wijzen dat de iPhone SE in het voorjaar van 2018 gepresenteerd wordt. CENS baseert zich op bronnen binnen Apple-leveranciers en dat is doorgaans een goede graadmeter als het gaan om de plannen van de Amerikaanse techgigant.

De vorige iPhone SE werd gelanceerd in maart 2016, dus mogelijk zien we ook de tweede generatie in het eerste kwartaal. Het is nog onduidelijk wat we van het toestel moeten verwachten. Natuurlijk krijgt de kleinere, goedkopere iPhone een nieuwere processor en betere camera.

Maar wat gebeurt er bijvoorbeeld met het scherm? Wordt de iPhone SE voorzien van een grotere display of blijf het bij 4-inch? En als het scherm groter wordt, krijgt de SE dan ook een randloos design? Allemaal vragen waar we in 2018 vast en zeker antwoord op gaan krijgen.4 reacties

Apple heeft al eerder aangegeven dat de iPhone X een belangrijke stap word, en dat alle iPhones zo een soort design zullen krijgen.

Dus ik verwacht een 4.7 inch bezeless iPhone SE met de hardware van een iPhone 7. Of een 4.0 inch bezeless iPhone SE met de hardware van een iPhone 8.
@dragonforce: ik denk dat als ze het formaat van de huidige SE van een randloos scherm à la de iPhone X voorzien, dat ze een verkooptopper van jewelste hebt. Ik ken best wel veel mensen die niet zitten te wachten op een halve tablet in de broekzak.
@rrrobert: Vandaar dat ik ook denk dat ze met een 4.7 inch aankomen. Een randloos 4 inch scherm is wel erg klein.
De enige reden waarom ik een iPhone SE heb, is vanwege de compacte buitenmaten. Als daar iets aan verandert, ben ik weer weg bij Apple.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).