Ziggo lanceert Interactieve TV zonder extra kastje

Auteur: , 7 Reacties
CI+ 1.3 module

Wil je wel graag de voordelen van Interactieve Televisie, maar heb je geen zin in een extra kastje en afstandsbediening? Dan is dat vanaf nu mogelijk met een zogenaamde CI+ 1.3 module. Deze schuif je in je televisie en je hebt geen los kastje meer nodig.

Kabelaar Ziggo begon afgelopen zomer al met de verkoop van deze zogenaamde CI+ 1.3 modules, maar nu worden ze pas uitgeleverd. Een voorwaarde voor het gebruik van zo’n module is wel dat je tv geschikt is voor CI+ 1.3 en dat is over het algemeen het geval als je je televisie dit jaar hebt gekocht.

Het feit dat je geen aparte ontvanger, kabels en afstandsbediening meer nodig hebt is uiteraard ideaal. En toch kan je programma’s, films & series in HD kwaliteit bekijken. Als je wil weten of jouw tv geschikt is voor een CI+ 1.3 module dan kan je dat HIER controleren.7 reacties

Is dit nieuw? Hoe kan ik dan al een paar jaar zo’n ding in m’n TV hebben dan?
@Alfarobert: dat is waarschijnlijk versie 1.2 (of ouder). Vanaf nu is versie 1.3 leverbaar waarmee je dus Interactieve TV kan gebruiken.
@Alfarobert: dat ding dat jij al een paar jaar hebt is niet interactief, maar slechts een gewone module die de normale tv decodeert.
deze nieuwe kan dus ook je ondemand kanalen aan.
Is dit nou een verkapt reclame bericht of begrijp ik dat verkeerd?
@Donstil: jij begrijpt het verkeerd.
This is awesome! Weg met extra kastjes!
Dit is wel ideaal, weg met die klote kpn kastjes.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).