Ziggo Mobiel: Sim Only abonnementen met korting

Ziggo Mobiel Sim Only abonnementen
Achter die titel moet eigenlijk nog een sterretje, want alleen klanten van Ziggo krijgen korting als ze een Sim Only abonnement afnemen bij de internet- en TV boer.

Enkele maanden geleden maakte Ziggo al bekend dat ze van plan waren om naast vaste telefonie, internet en televisie ook mobiele telefonie aan te gaan bieden. Mensen die al een abonnement hebben bij Ziggo,voor bijvoorbeeld internet, krijgen 10 euro per maand korting op hun Sim Only abonnement.

Andere voordelen van Ziggo Mobiel zijn het gratis onbeperkt gebruik mogen maken van meer dan 1 miljoen WifiSpots (Ziggo WifiSpots) en het feit dat je abonnement maandelijks aanpasbaar en opzegbaar is. De snelheid van de mobiele internetverbinding ligt op 14,4 Mbps.

Particulieren klanten hebben de keuze uit 2 abonnementen: Heel veel (300 min./sms, 1.000 MB) en Héééél veel (600 min./sms, 2.000 MB). Van welk netwerk (KPN, T-Mobile of Vodafone) Ziggo gebruik gaat maken is niet bekendgemaakt, maar het gerucht gaat dat het Vodafone is.

Ziggo Mobiel abonnementen

Nog geen reacties

  1. Als het Vodafone is ga ik over! Ik zit nu bij Tmobile met ‘onbeperkt internet’ oftewel ik word geknepen naar niks na 1gb. En heb vaak last dat mijn vrienden met vodafone gewoon bereik hebben en ik niet. bij tmobile betaal ik 16,50

    En wij zitten natuurlijk bij ziggo 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *