Ziggo verhoogt alwéér de tarieven voor een abonnement

Ziggo verhoogt alwéér de tarieven voor een abonnement
Al die reclamespotjes moeten ergens van betaald worden.

Het is een zure periode voor klanten van Ziggo. Weer maakt het bedrijf bekend de tarieven van diverse abonnementen te verhogen. Vorig jaar was dit ook al het geval, toen de prijzen met gemiddeld twee euro omhoog gingen. Nu doet Ziggo daar met een gemiddelde verhoging van 2,50 euro nog een schepje bovenop.

De aankondiging komt sowieso op een ongelukkig moment, want een maand geleden liet Ziggo aan klanten weten de internetsnelheid kosteloos te verhogen. Dit zou een sympathieke actie van het bedrijf moeten zijn. Krap een maand later komt de échte rekening in vorm van een verhoging van de tarieven.

Klanten worden per e-mail ingelicht over de verhogingen. De Alles-in-1-pakketten en TV + Internet-pakketten gaan 2,50 euro per maand duurder worden. Voor een los abonnement mag je ook meer gaan dokken, zo stijgt het Internet Complete-pakket met maar liefst 2,95 euro. De abonnementen met betrekking tot bellen worden ook duurder.

In het geval van het Internet Complete-pakket gaan mensen jaarlijks 35,40 euro per jaar meer betalen. Met de verhoging van vorig jaar in het achterhoofd zijn de prijzen in korte tijd fors meer geworden.

2 reacties

  1. Och, als KPN klant heb ik op dit vlak niet echt een betere ervaring, hoor. Die mafkezen liggen overhoop met Fox, waardoor het er naar uitziet dat we per 1 juni geen open kanaal van Fox meer hebben, geen NGC kanalen en dan nog een paar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *