Xiaomi Mi 11

Zit de Xiaomi Mi 11 een beetje goed in elkaar?

Zit de Xiaomi Mi 11 een beetje goed in elkaar?

De Xiaomi Mi 11 is niet goedkoop, maar zit deze telefoon dan ook zo premium in elkaar als het merk ons wilt doen geloven, je ziet het in deze video?

Xiaomi heeft recent de Mi 11 op de markt gebracht, ook hier in Europa komt de telefoon in de schappen te liggen. Maar waar de meeste smartphones van het merk een schappelijk prijskaartje hebben, zit de Mi 11 in het hogere segment. De vraag is natuurlijk of deze nieuwe smartphone zijn centen waard is.

Het YouTube-kanaal JerryRigEverything ging voor een video op onderzoek uit om eens te kijken of de nieuwe Xiaomi Mi 11 stevig in elkaar zit. De smartphone krijgt het zoals gebruikelijk zwaar te verduren in de test van de YouTuber. Onder andere krassen, vlammen en een buigtest komen er aan te pas.

Uit de test blijkt de smartphone redelijk in elkaar te zitten. Met het buigen leek de telefoon bijna door te breken, maar deze ellende bleef de Xiaomi gelukkig bespaard. Er is behoorlijk wat interesse in deze nieuwe mogelijke topper van het Chinese merk. De YouTube-video is al meer dan een half miljoen keer bekeken.

De nieuwe Xiaomi Mi 11 kun je later deze maand kopen bij onder andere Belsimpel, Coolblue, Bol.com en Mobiel.nl en de webshop van het merk. De smartphone heeft een adviesprijs van 849 euro.

Nog geen reacties

  1. Boring … Jerryrig is al jaren hetzelfde en vreselijk voorspelbaar.
    Blijft leuk gepresenteerd met zijn coole stem maar het is altijd hetzelfde want ze zitten allemaal hetzelfde in elkaar ( min of meer)
    scratches at a lvl 6 and deeper grooves at a lvl 7 …

    Qua constructie is het allemaal sterk met mischien 1 a 2 x per jaar een feestje want dan buigt en breekt een toestel wel, en dit is dan altijd uit de budgetklasse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *