Bekijk gratis de klimaatdocu van Leonardo DiCaprio

DiCaprio
De acteur heeft zijn documentaire gratis via het web gedeeld.

Leonardo DiCaprio is naast een acteur ook een ambassadeur op het gebied van milieu. De 41-jarige Amerikaan zet zich in om men bewust te maken dat klimaatverandering gaande is. Met zijn documentaire “Before the Flood” laat hij de wereld zien hoe de actuele situatie in elkaar zit.

Voor de docu, die in samenwerking met National Geographic is gemaakt, reist DiCaprio naar getroffen gebieden waar te zien is hoe klimaatverandering invloed heeft gehad en heeft. Daarnaast spreekt de acteur onder andere met president Barack Obama, ex-president Bill Clinton en minister van Buitenlandse Zaken John Kerry over het probleem.

Before The Flood werd op 21 oktober uitgebracht in de Verenigde Staten. Om het onderwerp zo breed mogelijk onder de aandacht is te brengen is de klimaatdocumentaire op YouTube gedeeld. De video, die 1 uur en 35 minuten duurt, is te zien op het kanaal van National Geographic. Tot en met zondag 6 november(!) zal de docu gratis online te zien zijn. Grijp dus je kans en check Before The Flood hieronder.

[gv data=”90CkXVF-Q8M”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *