Porsche gaat je belonen als je veel kilometers maakt

Auteur: , 13 Reacties
Porsch24 app voor iOS en Android

Als je een Porsche hebt, dan vind je het vast geen straf om kilometers te maken. De Duitsers gaan je daar nu zelfs voor belonen.

De sportwagenfabrikant komt met Porsche24, een app die je punten laat sparen met elke kilometer die je rijdt. Ook als je deelneemt aan rijtrainingen of trackdays loopt de teller op. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je langzaam maar zeker aan je reputatie werkt en zo toegang krijgt tot allerlei extra’s.

Porsche houdt het nog relatief geheimzinnig wat je precies kunt verdienen met je punten, maar je moet onder andere denken aan speciale previews van nieuwe bolides, deelname aan roadtrips en de mogelijkheid om als eerste tickets te kopen voor evenementen. Daar hoef je verder niets voor te doen, dus alles is meegenomen, toch?

“Porsche24 gaat veel verder dan een loyaliteitsprogramma. Het is een rijdersprogramma voor iedereen in het bezit van een Porsche. Via de smartphone heeft een Porsche rijder nu op één plek toegang tot alles dat ons merk te bieden heeft. Zo maken we de binding met ons merk nog sterker”, aldus Jasper Koek, woordvoerder van Porsche Nederland.

Porsche rijders kunnen de Porsche24 app vanaf nu downloaden voor iOS en Android. Zij registreren zich met hun Porsche.13 reacties

Porsche Miles ipv Air Miles.

Ik denk niet dat dat nou meteen leidt tot de aanzet van meer verkopen.
@ghost: ik denk van wel. Heb mezelf aangemeld en gelinkt aan mijn eigen dealer en de uitnodigingen voor events (oa presentatie nieuwe Cayenne) vallen ineens op de deurmat. Klantbinding is daarmee flink verbeterd.
@p964: je ziet niet goed in wat mijn punt is. Jij rijdt al een Porsche, gaat nu naar events, die kosten geld, en zijn doorgaans bij Pon.
Als jij voornemend bent een nieuwe Porsche aan te schaffen, had je dat sowieso wel weer gedaan bij jouw dealer(obv eerdere ervaringen, etc.).
Mijn punt is dan ook, leuk idee maar het zou niet direct, hooguit indirect, wat opleveren.
@ghost: ik heb nog nooit een auto bij hen gekocht en zat nergens in mailings, veel geld hebben ze daarom nog niet aan mij verdiend tot op heden (2 sleutelhangers daargelaten).
Cool! Download de app meteen! Bij hoeveel km heb ik zo’n kekke 718 gespaard?
Dit is dus hoe Porsche Garage Queens wil tegen gaan. Krijg je bonus punten als je met speciaaltjes rijd?
Ik vind dit een goede tactiek, op zich kan dit wel bij meer merken worden gedaan om minder “garage queens” te hebben.
Hoe weet Porsche dat je met je Porsche onderweg bent? Of maakt dat niet uit?
@flutterby: hetzelfde als bij Pokémon go. Gps aan, app aan en gaan maar.
@rammillius: een vriend van mij gebruikt dit al en zegt dat je gewoon een foto moet maken van de kilometerstand. Dit wordt dan door een kkc gecheckt.
@digitaltoilet: check! Vervolgens krijg je een paar uur later bericht dat de kilometers zijn gevalideerd. Ik heb inmiddels level silver en mag gratis naar het Porsche Museum en krijg voortaan Christophorus, heel tof!
@rammillius: en karren maar in je 6e hands Daihatsu
Meer geld verdienen op onderhoud en onderdelen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).