Porsche gaat je belonen als je veel kilometers maakt

Porsch24 app voor iOS en Android
Als je een Porsche hebt, dan vind je het vast geen straf om kilometers te maken. De Duitsers gaan je daar nu zelfs voor belonen.

De sportwagenfabrikant komt met Porsche24, een app die je punten laat sparen met elke kilometer die je rijdt. Ook als je deelneemt aan rijtrainingen of trackdays loopt de teller op. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je langzaam maar zeker aan je reputatie werkt en zo toegang krijgt tot allerlei extra’s.

Porsche houdt het nog relatief geheimzinnig wat je precies kunt verdienen met je punten, maar je moet onder andere denken aan speciale previews van nieuwe bolides, deelname aan roadtrips en de mogelijkheid om als eerste tickets te kopen voor evenementen. Daar hoef je verder niets voor te doen, dus alles is meegenomen, toch?

“Porsche24 gaat veel verder dan een loyaliteitsprogramma. Het is een rijdersprogramma voor iedereen in het bezit van een Porsche. Via de smartphone heeft een Porsche rijder nu op één plek toegang tot alles dat ons merk te bieden heeft. Zo maken we de binding met ons merk nog sterker”, aldus Jasper Koek, woordvoerder van Porsche Nederland.

Porsche rijders kunnen de Porsche24 app vanaf nu downloaden voor iOS en Android. Zij registreren zich met hun Porsche.

[gv data=”n4qZLFx9fFg”][/gv]

13 reacties

    • @ghost: ik denk van wel. Heb mezelf aangemeld en gelinkt aan mijn eigen dealer en de uitnodigingen voor events (oa presentatie nieuwe Cayenne) vallen ineens op de deurmat. Klantbinding is daarmee flink verbeterd.

      • @p964: je ziet niet goed in wat mijn punt is. Jij rijdt al een Porsche, gaat nu naar events, die kosten geld, en zijn doorgaans bij Pon.
        Als jij voornemend bent een nieuwe Porsche aan te schaffen, had je dat sowieso wel weer gedaan bij jouw dealer(obv eerdere ervaringen, etc.).
        Mijn punt is dan ook, leuk idee maar het zou niet direct, hooguit indirect, wat opleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *