Op deze manier betaal je nooit meer te veel voor je vliegticket

Google gaat waarschuwen als je ticket duurder wordt
Vliegtickets boeken kan behoorlijk stressvol zijn. Met deze nieuwe functie van Google word je leven weer wat eenvoudiger.

De prijzen van vliegtickets zijn veranderlijker dan het weer. De ene dag betaal 600 euro voor een ticket naar New York, een paar dagen later kost datzelfde ticket ineens 700 euro. Luchtvaartmaatschappijen gebruiken zware computerprogramma’s om hun stoelen tegen de best mogelijke prijs te verkopen. Soms loont vroegboeken en soms worden de tickets juist goedkoper naarmate de datum van de reis dichterbij komt.

Via websites als Skyscanner en Kayak kun je de prijsontwikkeling van tickets in de gaten houden. Die twee hebben sinds vandaag te maken met hele serieuze concurrentie. Google gaat eenzelfde soort functie toevoegen aan Google Flights. Als de prijs van het ticket gaat stijgen, krijg je een notificatie zodat je het ticket meteen kunt boeken.

Google rolt de nieuwe functie geleidelijk uit. Het kan nog enkele weken duren voordat iedereen deze functionaliteit tot z’n beschikking heeft.

Dit zijn trouwens de 10 handigste apps voor op vakantie. Google probeert ons leven steeds makkelijker te maken als we op reis zijn. Check deze handige app van Google.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *