Zo bizar is de Apple Store in New York

apple-store-5th-avenue
Als je ervan wilt genieten moet je snel zijn!

De Apple Store op 5th Avenue in New York is door haar vormgeving (een volledig glazen kubus) al spraakmakend, om van het adres zelf maar niet te spreken. Helaas stonden Apple-fans al even voor een gesloten deur. De iconische Apple Store is namelijk sinds 2017 gesloten voor renovatie.

Inmiddels is de buitenkant weer te bezichtigen en de mond van voorbijgangers viel open. Het, nog steeds glazen, gebouw geeft inmiddels weerspiegelingen in alle kleuren van de regenboog. Fotografe Amelia Holowaty Krales maakte een fotoreportage. Wij onthouden je dit bijzondere schouwspel uiteraard niet.

apple-store-5th-avenue-2

Apple laat desgevraagd weten dat de bijzondere, wisselende regenboogkleuren tijdelijk zijn. Een speciale folie zorgt voor de bijzondere effecten. Hiermee hoopt Apple de aandacht op de heropening te vestigen en tevens de originele regenboogkleuren van het iconische Apple-logo opnieuw te waarderen. Wanneer de zaak open gaat is nog niet bekend, wel dat deze, als hij eenmaal open is 24 uur per dag open zal zijn. Zou men dan de bekende verleidingstrucs weer toepassen? In ieder geval zullen veel mensen alleen al voor een blik op het pand een reparatie bij deze Apple Store uit laten voeren. De marketing is dus gelukt.

De volledige fotoreportage kun je bekijken bij The Verge.

apple-store-5th-avenue-3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *