Zo denkt Miley Cyrus nu over haar spannende kiekje

Auteur: , Geen reacties
Zo denkt Miley Cyrus nu over haar spannende kiekje

Ze heeft een duidelijke boodschap.

10 Jaar geleden werd Miley Cyrus in verlegenheid gebracht. De toen nog voor Disney werkende actrice en zangeres ondernam voor het blad Vanity Fair een fotoshoot. De shoot was bestemd voor het juni nummer in 2008.

De kiekjes waren, in Amerikaanse ogen, nogal pikant voor een toen nog 15-jarige Cyrus. Kranten schreven dat ze zich moest schamen voor de foto’s en kort daarna kwam de Hannah Montana actrice met een statement. Ze bood haar excuses aan en meldde spijt te hebben.

Inmiddels is Miley Cyrus een volwassen vrouw en dit weekend was het 10 jaar geleden dat het incident plaatsvond. Ze greep de gelegenheid aan om op sociale media een duidelijke boodschap met de wereld te delen. Ze zegt haar sorry terug te nemen en geen spijt te hebben van de shoot. Inmiddels is de onschuldige shoot allang verleden tijd. In de 10 tussenliggende jaren heeft Cyrus spannendere foto’s met de wereld gedeeld. Bovendien had de Amerikaanse tijdens optredens vaak genoeg opvallende kledingstukken aan. Wie de bal kaatst, in dit geval de New York Post, kan hem terugverwachten.

Meer spannende kiekjes? Zie ook ons archief met Instagram babes.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).