Zo denkt Netflix over de streamingdienst van Apple

Zo denkt Netflix over de streamingdienst van Apple
Wat kunnen we verwachten?

Steeds meer bedrijven gaan doen wat Netflix al jaren doet: een streaming emperium opbouwen. Naast bedrijven als Amazon en Disney gaan ook steeds meer techbedrijven experimenten met een dienst. Apple behoort tot één van deze techbedrijven en gaat, net als Netflix, ook eigen producties maken.

De vraag hoe Apple hier invulling aan gaat geven is nog niet heel duidelijk. Bekend is dat het bedrijf Apple Music koppelt aan de streamingdienst, maar er moet tevens een centraal platform komen. Netflix durft alvast een voorspelling te doen. Het Amerikaanse bedrijf denkt dat Apple besturingssysteem iOS gaat koppelen aan de nieuwe dienst. Een directe koppeling met Apple Music behoort ook tot de mogelijkheden volgens Netflix, al moet Apple wel hier een andere draai aan gaan geven. De naam Apple Music kan immers voor verwarring zorgen als je hier straks naast muziek, ook films en series kunt vinden.

Apple houdt de lippen stijf op elkaar. De verwachting is dat het merk op de WWDC in juni met meer info gaat komen over de eigen streamingdienst. Tijdens het techevent presenteert het techbedrijf iOS 12, dus een koppeling met een streamingdienst lijkt inderdaad een logische stap. (via 9to5mac)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *