Zo domineert Apple met AirPods verkopen

Airpod
En geeft de rest het nakijken.

2016 was nu niet bepaald het beste jaar voor Apple. Qua verkopen hebben ze in ieder geval wel één goedlopend product op de markt gebracht. Niet dat de MacBooks en iPhones dramatisch verkopen, maar de AirPods springen er gewoon positief uit.

Aan de hand van cijfers van Slice Intelligence krijgen we goed te zien hoe populair de draadloze oortjes momenteel zijn. Op het moment dat de AirPods gekocht konden worden pakten de producten meteen de leiding in de markt van de Bluetooth-oortjes. In combinatie met de Beats koptelefoons heeft Apple momenteel 40 procent van de markt van Bluetooth-headsets in handen.

Of de AirPods blijvend populair zijn is afwachten. Eerder werd al bekend dat de productie in China verhoogd ging worden om aan de grote vraag te kunnen en blijven voldoen.

Nog geen reacties

 1. Niet zo moeilijk … Er werden percentage gewijs NAUWELIJKS van die draadloze BT headsets verkocht … Nogmaals, percentage gewijs. Het is dan makkelijk om meer te verkopen aangezien de Apple fans alles kopen wat uit komt.

  Zo van:

  Maserati verkoopt in 2016 Nederland 300% meer wagens als in 2015 !!!!

  Voorbeeld fact: 2015 1x verkochte auto 2016: 3x verkochte auto.
  Zet dat in een grafiek en je weet niet wat je ziet.

   • @fijnkonijn: Ja idd, sommigen houden van een hype en doen daar alles voor. ieder zijn meug. We hebben gezien hoe goed de laatste MBP was met screen glitches en een geweldige accuduur. Ja sure, updates maar ondertussen zijn we 2 maanden verder.

    Mij hoor je niet over dit product hoor, als ik de reviews zie dan is het best een prima setje dat mits jouw oor deze vasthoud (niet bij iedereen zo) het wellicht de beste setup is die je nu kan kopen.

    Wat velen niet weten is dat het concept zeer niet nieuw is en bepaalde aspecten handig gecopieerd (en hier en daar improved) zijn van de Samsung gear IconX.
    Laden ook op in hun case, kan je ook met taps bedienen, zelfs volume up/down en hebben geen draden.

    Deze waren er overigens al te koop VER voordat iemand ooit gehoord had van de Airpods.
    Maar goed, Apple heeft zijn best gedaan en dat ontken ik niet.

    Zoals ik al vaker roep, Apple … van trendsetter naar Trendvolger !

    Op vrijwel ieder vlak lopen ze inmiddels achter anderen aan en blinken nog nauwelijks uit.
    Niet meer qua design, en zelfs niet meer qua innovatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *