Zo download je de nieuwste versie van MacOS Sierra

MacOS Sierra
MacOS Sierra heeft inmiddels de eindversie van de publieke beta bereikt. Downloaden maar!

Het nieuwe besturingssysteem van Apple, OS X 10.12 of MacOS Sierra, werd in juni al aangekondigd tijdens de Apple Worldwide Developers Conference (WWDC). De publieke testversie was vervolgens vanaf juli te downloaden. Maar inmiddels heeft de testversie het laatste stadium bereikt, het zogenaamde release candidate. Dit betekent dat deze versie van MacOS Sierra zo goed als zeker de definitieve versie is die op 20 september voor iedereen beschikbaar zal zijn.

Voor de liefhebbers is deze laatste publieke versie van MacOS Sierra nu al te installeren. Ga daarvoor HIER naar de Apple Beta Software Program website. Klik vervolgens rechtsboven op ‘Sign In’ en log in met je Apple ID. Vervolgens moet je een overeenkomst met Apple accepteren. Wanneer je op ‘Accept’ geklikt heb kom je op de downloadpagina voor publieke beta’s. Scroll naar beneden en klik onder het kopje ‘Get the macOS Sierra GM candidate’ op de gelijkgenaamde blauwe knop.

macos sierra beta downloaden
Wanneer je hierop klikt krijg je een stap-voor-stap handleiding om MacOS Sierra te downloaden. Maak voor de zekerheid een back-up en klik vervolgens onder het kopje ‘Install the macOS Sierra GM candidate’ op de knop ‘Redeem Code’. Hierdoor wordt de Mac App Store automatisch geopend met de juiste activeringscode al ingevuld. Klik in de App Store op ‘Redeem’ en MacOS Sierra download start automatisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *