Zo download je gratis racegame The Crew

The Crew
Je hebt alleen een (goede) PC nodig!

Ubisoft bestaat 30 jaar en de Franse ontwikkelaar viert dit feest met de gamers. De open-wereld racegame The Crew is daarom vanaf nu gratis te downloaden op de PC. Het gaat hier om een tijdelijke actie. Grijp dus je kans nu de game voor nop gedownload kan worden.

Het gaat hier om de volledige game en deze kun je dus gratis blijven spelen, ook nadat de actie is afgelopen. Eerdere Ubisoft-games die men tijdelijk gratis kon downloaden waren Prince of Persia: The Sands of Time, Tom Clancy’s Splinter Cell en Rayman Origins.

In The Crew heb je beschikking tot een volledige open-wereld in de vorm van de Verenigde Staten. Het complete land is verwerkt in de game, hetzij op kleine schaal. Als je goed door kunt rijden duurt het ongeveer 40 minuten om van New York naar Los Angeles te knallen.

Het racespel werd in 2014 uitgebracht op de PC, PS4, Xbox 360 en Xbox One. The Crew voor Windows gratis downloaden doe je via DEZE link. Een uitgebreide trailer van de game check je hieronder.

[gv data=”xRCVLzXGrFg”][/gv]

33 reacties

 1. Ik heb het destijds gekocht op Xbox One. Had hoge verwachtingen, maar bleek toch wel wat tegen te vallen…

  Dat gezegd zijnde, met paar vrienden de Cannonball in ’t klein overgedaan en dat was wel fun.

 2. Ach het concept is gewoon leuk en vooral als het niks kost is het wel de moeite waard.
  We zijn misschien ook een beetje TE verwend met GT en Forza tegenwoordig

 3. Leuk hoor, maar volgens mij heeft Ubisoft toch ook wel wat te danken aan de consolegamers. Zou ze niet misstaan om deze game dan ook tijdelijk gratis aan te bieden in de Playstation en Xbox downloadwinkels.

 4. Ha! Dat spel was een paar maanden terug gratis op de Xbox One als Gold game. Ik vond het niet echt een mooi spel, het rijden vond ik best wel k*t. Ik kan niet wachten tot volgende week vrijdag in ieder geval.

  Voeg mij toe als je wilt: DuTcH IDIOT 666

  • @rynnus: Gaat helaas niet meer gebeuren. Het complete team is weg bij de originele ontwikkelaar en zij hebben los The Crew gemaakt. Eigenlijk is The Crew TDU3, maar ik zelf vond TDU2 veel leuker. Ik speel het nu nog steeds, waar ik The Crew na een uur al weggelegd heb.

   • @OverSoft: Ik weet het. Maar ik kan me haast niet voorstellen dat het concept van luxe, eigen huisje, high class, romantische omgeving, prachtige auto’s, het roadtrip gevoel en vooral een realistische gameplay zoals we dat allemaal van TDU 1 en 2 kennen, niet meer verkoopbaar is. Het zou de ultieme concurrent van het kinderachtige The Crew en Horizon zijn, welke ik ronduit saai vind, met die gigantisch brede wegen, haast geen overig verkeer, en die domme festivals. TDU gaf je altijd het gevoel echt een mooie reis te maken. Dus ik zou zeggen maak een oog verblindend mooie TDU 3, niets veranderen aan het concept, en verkopen maar.

 5. Ik vind The Crew een geweldig spel. Heb het al een tijd incluis Wild Run en de Season Pass.

  Men heeft altijd wel wat te zeuren over spellen. Het is haast nooit goed. Heb meerdere mensen over de handling gehoord.. maar je moet zulke spellen niet met je toetsenbord spelen. Neem een gamepad of zoals ik een goed stuurtje.

  TDU2 was ook een topper, TDU1 nog meer.

  Als iemand een keer The Crew wil ontdekken, voeg mij dan toe op Uplay –> RMT-Jax

 6. Forza: Apex is ook al een tijdje als Beta gratis te downloaden in de Store van Windows 10. Het is een mooie racegame maar je hebt er wel een serieus stevige PC voor nodig!

 7. Faalgame van Ubisoft, de zoveelste. Helemaal geen goede PC voor nodig. En qua rijden is het te slecht. Heb het een paar uurtjes gespeeld. Qua tuning is het waardeloos, je hebt gewoon teveel pre-sets waar je niet omheen kan. Als je jouw auto uniek vindt, zie je er gelijk nog 10 van rijden door andere.

  En ja, ik heb het gespeeld met een G25.

  Gewoon niet downloaden, zelfs gratis niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *