Zo duidelijk zie je de vouw in de Samsung Galaxy Fold

Auteur: , 4 Reacties
Samsung Galaxy Fold

Als we Samsung mogen geloven, dan lopen de twee displays naadloos in elkaar over. Maar niets blijkt minder waar.

De persfoto’s van Samsung zijn duidelijk: als je de Galaxy Fold openklapt, dan ontstaat er één groot scherm. Zonder compromissen, zoals een zichtbare vouw. Op MWC 2019 is de Galaxy Fold alleen achter glas te bekijken, maar dat neemt niet weg dat we de claims van Samsung nu al niet meer serieus nemen.

Er lopen namelijk genoeg mensen op de beursvloer rond die ondanks die glazen stolp prima foto’s van de Galaxy Fold konden maken. Daarop is heel duidelijk te zien dat de twee displays helemaal niet zo strak in elkaar overlopen. Sterker nog, je ziet de vouw heel erg goed zitten. Daar betaal je dan bijna 2.000 dollar voor…

Samsung is natuurlijk niet de enige die allerlei trucjes gebruikt om de mindere kanten van het ontwerp te verdoezelen. Neem Apple, dat met de introductie van de iPhone X alleen maar beeldmateriaal gebruikte waarop de notch zo goed als onzichtbaar was.4 reacties

Oef… dat was natuurlijk te verwachten. Toch jammer dat er zo geheimzinning over gedaan wordt. M.i. is het gewoon nog te vroeg om zoiets op de markt te brengen.
Niet echt mooi nee…
is ook natuurlijk nog maar het allereerste toestel dat een plooibaar scherm heeft
screenprotector is denk ik waarom de vouw zichtbaar is. Ik denk dat wat samsung doet met het scherm vergelijkbaar is met ribboncables en dus “los” in het scharnier zit. het scherm rolt dus op in plaats van echt te vouwen. Dus een naad lijkt mij sterk, als je kijkt wat samsung doet is dus het scherm strak trekken ipv wat huawei doet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).