Zo gaat de nieuwe Fast and Furious heten

Fast 8
Nee, geen Fast 8.

The Fate of the Furious. Het klinkt als een foute spin-off of een vreemde parodie. Toch is dit écht de naam van het nieuwe deel in de Fast and Furious reeks. De titel is vandaag bekend geworden aan de hand van een korte teaser. Aanstaande zondag kunnen we de eerste trailer verwachten.

Belangrijke filmlocaties voor dit achtste deel waren New York en Cuba. Naast de gebruikelijke cast zullen onder andere Scott Eastwood, Charlize Theron en Helen Mirren een verschijning hebben in de film. Jason Statham en Dwayne Johnson keren ook weer terug. Daarnaast krijgen we antwoord op de definitieve afloop van Brian O’Conner, voorheen gespeeld door de in 2013 overleden acteur Paul Walker. In Fast 7 koos regisseur James Wan voor een open einde waarbij Dom en O’Conner beiden hun eigen weg kozen.

The Fate of the Furious wordt geregisseerd door F. Gary Gary, bekend van Straight Outta Compton en The Italian Job. Vanaf 14 april draait de film in de bioscoop. Of de film ook in Nederland ‘The Fate of the Furious’ gaat heten is niet duidelijk. Universal Nederland noemt de film namelijk gewoon Fast & Furious 8. De korte teaser die vandaag is vrijgegeven kun je bekijken op Autojunk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *