Zo groot worden de televisies van OnePlus

Zo scoor je de goedkopere OnePlus 7 in Nederland
Misschien zit ook jouw favoriete maat ertussen.

Naast smartphones maakt OnePlus ook andere producten, zoals bijvoorbeeld oordopjes. De bedrijfsfilosofie van het merk zal worden doorgezet naar nog meer producten. Eén van die producten is de televisiemarkt. Op het gebied van televisies is er zware concurrentie, dus het is interessant om te zien hoe OnePlus zich gaat profileren op dit gebied.

Over de tv’s is nog weinig bekend. Via Bluetooth SIG is echter nieuwe informatie naar buiten gekomen over de televisies van OnePlus. De namen van de modellen zijn naar buiten gekomen en dat betekent dat we nu ook de maten weten. Het gaat hier om de 55Q1IN, 43Q2IN, 65Q2CN, 75Q2CN, 75Q2US. Dit betekent dat de kleinste OnePlus TV 43-inch zal zijn en de grootste 75-inch. De twee laatste letters in het modelnaam geven vermoedelijk weg voor welke markt ze bedoeld zijn. We zien India, China en de Verenigde Staten. Verder weten we dat de televisies ondersteuning hebben voor Bluetooth 5.0.

Op dit moment is nog niet duidelijk of OnePlus de tv’s ook in Europa gaat lanceren. Wanneer de Chinese techgigant de apparaten überhaupt gaat lanceren is eveneens onbekend. Een presentatie lijkt echter steeds dichterbij te komen nu dit soort nieuws naar buiten komt. (via mysmartprice)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *