Zo handel je in Bitcoins zónder actieve internetverbinding

Auteur: , Geen reacties
Zo handel je in Bitcoins zónder actieve internetverbinding

It's a kind of magic.

Stel, je zit in the middle of nowhere en je wil toch handelen in Bitcoin. Normaal gesproken is oldskool offline handelen met een cryptomunt als Bitcoin niet zo snel mogelijk, maar er is nu een manier om dit toch voor elkaar te krijgen.

goTenna is een startup uit New York en het bedrijf is de samenwerking aangegaan met Samourai Bitcoin Wallet. De twee samenwerkende partijen hebben een app gebouwd die het mogelijk maakt om offline transacties uit te voeren. Zo kun je handelen met Bitcoins zonder internetverbinding.

Het is helaas niet heel simpel. Je hebt naast de app ook een goTenna netwerk device nodig. Dit apparaat verstuurt nodes binnen het netwerk van goTenna. Zo kan informatie worden uitgewisseld zonder de tussenkomst van internet. Het apparaat kost 199 euro.

Heel praktisch is het dus niet, want de partij aan de andere kant moet een internetverbinding hebben én de TxTenna app hebben geopend om jouw taak te kunnen uitvoeren. De mogelijkheid is wellicht een uitkomst voor die hards die hoe en waar dan ook willen handelen. De gemiddelde trader zal de mogelijkheid echter links laten liggen.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).