Zo hoef je niet voor Apple Music te gaan betalen

Dag dag!
Dit is een snelle reminder voor iedereen die zijn Apple Music nog niet had uitgezet. Als je meteen toen de dienst werd gelanceerd werd een proefperiode hebt aangezet, moet je hem voor 30 september uitzetten. Anders ben je €10 per maand kwijt.

De komende dagen verloopt er waarschijnlijk bij veel mensen de proefperiode op Apple Music en dan begint het grote betalen. Voor een tientje per maand luisteren naar miljoenen songs. Prima deal natuurlijk, maar wel een beetje zonde van je geld als je het niet gebruikt.

Gelukkig had Apparata al eens een stap voor stap uitleg gemaakt voor als je geen Apple Music meer wil gebruiken. Dus als je nog niet was afgehaakt dan is er deze stap voor stap gids.

4 reacties

  1. Ik zit nog in dubio…

    Op zich bevalt het wel, maar soms wil ik gewoon zonder na te hoeven denken een station opzetten en niet na hoeven denken wat ik wil luisteren (best vaak eigenlijk). En de ervaring leert dat de voorgebakken stations (rock, pop, hiphop, etc) best een korte selectie muziek hebben en na een uur of wat al in een loop zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *