Zo hoopt Apple jou te overtuigen een Apple Watch te kopen

Auteur: , 14 Reacties
Apple Watch

De verkoopcijfers vallen tegen. Apple weet dit. Wij weten dit. Daarom komt Apple met advertenties die je moeten overtuigen om de smartwatch te overwegen.

In een viertal advertenties die ieder 30 seconden duren laat Apple een aantal features zien die mogelijk zijn met de smartwatch. Zoals een telefoon beantwoorden, muziek afspelen, of coaching tijdens de fitness. De reclames zijn goed in elkaar gezet maar werken niet overtuigend voor ondergetekende. Waarom zou je bijna 700 euro uitgeven aan een gadget die niet eens werkt zonder een iPhone? Deze vraag zullen veel mensen zich hebben gesteld en dat verklaart wellicht de tegenvallende verkoopcijfers.

De 4 advertenties kun je hieronder bekijken. Raak jij overtuigt?14 reacties

Ik keek eerst altijd uit naar de reklames van apple, maar dit valt zo vies tegen. Maar misschien komt het ook omdat ik het design echt totaal niets vind.

Zodra de Moto 360 2 compatible is met iOS, koop ik wellicht deze wel. Dat is natuurlijk, als er een meerwaarde zit aan de smartwatch
Wat een amateuristische filmpjes :/
@BloodSeaker: Nou nou, amateuristisch zijn ze zeker niet. Maar, feit is dat je zeer weinig hebt aan zo’n smartwatch en daar kan de marketingafdeling van Apple dan ook weinig mee. Dus dan komen ze met dit.
@NiNja: voor Apple hun doen is dit toch amateuristisch vind ik :/
Zelf zie ik ook in andere smart watches voorlopig geen nut. Om te sporten hebben de meesten een pulsar hartslagmeter, de rest is ook beperkt in toegevoegde waarde. Maar elk zijn ding :D
@BloodSeaker: “voor Apple hun doen is dit toch amateuristisch vind ik :/”

Laten we het de klap van de realiteit noemen. Niet dat Apple slecht is overigens.
dus straks weet me broedmachine waar ik uithang! hell no dat ik zon ding wil
Omdat mensen nog teveel merk geil zijn. Je word verblind erdoor, maar zodra de chinezen komen met hun producten naar europa dan is is het afgelopen met apple hier.
@dragonforce: Wakker worden, ze zijn hier al met hun producten.
@bofkont:

Oh ik ben wakker hoor. Ze zijn nog niet zo actief bezig als dat je denkt.
@dragonforce: Mag van mij direct, is alleen maar goed voor de prijzen.
Ben van dat dol op Huwawei, veel voor weinig en echt goed.
@bofkont:

Ik heb de P6 en de P7 gehad, waren mooie telefoons, maar hadden toch zo hun gebreken. Ik hoor veel goede dingen over Xiaomi.

Van mij mag het ook direct komen, maar we gaan het zien.
@dragonforce: Wat voor gebreken als ik vragen mag?
Heb wel belangstelling voor de P8.

http://www.chiphone.nl/
Apple maakt toch ook reclames voor hun andere producten? Beetje vreemd om daar gelijk de conclusie aan te verbinden dat de Apple Watch slecht verkoopt. 5 miljoen stuks sinds zijn lancering is nog steeds mijlen voor op de concurrentie.
*Huawei

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).