Zo is de camera van de Samsung Galaxy S10 verbeterd

Zo is de camera van de Samsung Galaxy S10 verbeterd
Nog beter foto’s maken. En meer met de nieuwste software update voor de Galaxy S10, S10+ en S10e.

Samsung heeft een software update uitgerold voor de Galaxy S10-reeks. Het maakt de smartphone nog veelzijdiger in gebruik. Zo laat het techbedrijf weten dat je met deze update Ultra-Wide lens foto’s kunt maken in Night Mode. Dit resulteert in betere, lichtere foto’s, zelfs in de meest donkere omstandigheden. Daarnaast kun je de telefotolens gebruiken om foto’s te maken met Live Focus in het geval van de Galaxy S10 en S10+.

De Galaxy S10-reeks werd eerder dit jaar uitgebracht. De Galaxy S10 en S10+ concurreren met onder meer de Huawei Mate 20 Pro, de P30 Pro en de OnePlus 7 Pro. Met dit soort updates blijft de Galaxy S10 verbeterd worden. De camera op de Galaxy S10 en S10+ worden door experts al gezien als één van de beste camera’s op dit moment op een smartphone. Op dat gebied scoren de Huawei P30 Pro en OnePlus 7 Pro overigens ook een dikke prima.

De software-update is onderdeel van de beveiligingsupdate van mei 2019. De update wordt inmiddels uitgerold. Ga naar Instellingen > Software-update om te controleren of de update ook op jouw Galaxy S10-toestel klaarstaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *